Min Lyoness

Start din karriere!

Skap ditt nettverk!
Video
Ett kortfor alle bransjer
Handelmed Lyoness
Ditt Shopping Network

Din store mulighet

Dine fordeler

Din sjansemed Lyconet
Torgrim Rusten

E-post:
trust@online.no

Telefon:
004748009844

Språk:
Norsk, English, Svenska

Om meg Kontakt Bli med i Lyoness

Ditt personlige Shopping Network med Lyconet

Alle i hele verden handler, men det er fortsatt mange mennesker som ikke har hørt om de store handelsfordelene som Lyoness tilbyr. Du lan legge disse menneskene i ditt eget Shopping Network og dra nytte av Lyoness fordelene med dem. Hvis et medlem som har vært direkte anbefalt av deg handler hos et Lyoness Partnerforetak, vil du motta opptil 0,5 % Direkte vennskapsbonys. Hvis dette medlemmet anbefaler Lyoness til andre mennesker, får du også 0,5 % vennskapsbonus fra deres kjøp gjennom Lyoness.

Du Medlemmer (Direkte) Medlemmer (Indirekte)

Det betyr: Medlemmer som regelmessig utnytter fordelene eller anbefaler dem til andre vil få mest. Start ditt personlige Shopping Network, og få fordeler av alle sine kjøp, og dermed tjen en ekstra inntekt. .


Lær mer!


Jeg vil med glede vise deg hvordan du setter opp ditt eget Lyconet Shopping Network. Kontakt meg gjerne!

Kontakt
 meg

Lojalitetshandel lønner seg

Med Lyconet får du fordeler som Cashback og Shopping Points fra dine egne innkjøp, og de Shopping Points som genereres av deg og ditt Shopping Network som du har bygget opp vil også bli beregnet for ytterligere fordeler og bonuser. Disse vil bli registrert i det såkalte Balance Program og brukt for evaluering i Lyconet Career Program. På denne måten har du mulighet til å oppnå både inntjening og en lukrativ merinntekt.

   X% Cashback (opp til 5%)
+ X Shopping Points
= Lyoness Benefits

Hvis du ønsker å spare penger på handel og tjene penger på handelsvolumet til andre - så er Lyconet midt i blinken for deg.

Lær mer!


Jeg vil med glede vise deg hvordan du kan dra nytte av Lyconet. Ta kontakt med meg og jeg vil fortelle deg mer om Lyconet.

Kontakt
 meg

Dra nytte av ytterligere fordeler

Er du villig til å vie din tid for å realisere dine ambisiøse mål og ønsker? Så ta tak i denne muligheten! Revolusjonerende verktøy vil hjelpe deg.

Din mulighet med Lyconet!

Få fordeler av:
● Marketing Program som har blitt utviklet over det siste tiåret, og inkluderer spesielle merverdier som for eksempel Lyconet Car Bonus Program.
● Valgfrie produkter som Lifeline Management, Business Intelligence System og Lyconet Business Lounge med det integrerte Online Academy for din personlige opplæring av fremtidige forretningsforbindelser.
● Enkle og effektive strategier for å gi ditt nettverk en god start, og som muliggjør en jevn økning i din inntekt.


Lær mer!


Konsept som står for én ting - din suksess med Lyconet! Jeg vil gladelig hjelpe, ta kontakt med meg når som helst!

Kontakt
 meg


Til toppen

Jo større handelsvolum du har i ditt nettverk, jo større utbytte vil du få. Lyconet Business Academy treningsprogram, og muligheten til å drive din egen MyLyconet nettside, vil hjelpe deg i å starte opp ditt eget handelsnettverk. Lyconet hjelper deg med din business oppstart, med målrettet markedsføring og innovative teknologier: gratis registrering og Online Office, nyhetstjeneste, SMS-tjeneste, mobil applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett, online TV-kanal (Lyoness TV), MyLyconet hjemmeside, online og offline treningsprogram (Lyconet Business Academy) og mye mer ...
Registrer nå

Tjen penger når du handler!

Anbefal Lyoness fordeler til andre
og start din egen karriere.


Torgrim Rusten

Jeg vil gjerne hjelpe deg hvis du trenger ytterligere informasjon. Jeg kan hjelpe deg med dine første skritt mot en vellykket karriere med Lyconet. Lyoness forventer å ta imot et enormt antall med nye medlemmer i løpet av de neste årene - hvor mange av dem vil være i ditt Shopping Network? Med Lyconet har du en unik mulighet til å markedsføre Lyoness handelsfordeler og få din andel av kjøpene som gjøres over hele verden!

Lojalitetsforretning

Registrer deg gratis uten noen forpliktelser!”Da jeg først hørte om fordelene i Lyoness tok det ikke langt tid før jeg tok en beslutning. Jeg registrerte meg med en gang og begynte å handle blant det store utvalget av Partnerforetak. - Og la meg fortelle deg, det har virkelig betalt seg! Kort tid etter fikk jeg min første Cashback inn på min bankkonto, og i tillegg kunne jeg spare enda mer penger med Shopping Points. Penger tilbake ved hver kjøp er noe som virkelig fungerer!”
- Torgrim Rusten Benytt deg av Lyoness fordelene fra i dag.

   Eller

Registrer nå